Közösségben, értük. 1%-kal a teljes életre nevelésért

Közösségben, értük. 1%-kal a teljes életre nevelésért

Támogatóink 1%-os felajánlásainak köszönhetően évről évre közel 5 000 000 Ft-ot tudunk fordítani arra, hogy támogassuk a piarista intézményeket küldetésük megvalósításában, a nevelés általi evangelizálásban.

Célunk, hogy az alapítvány működése élettel telítse meg a piarista küldetést iskoláinkban.  Elsősorban három tevékenység mentén látjuk el szolgálatunkat: támasznyújtás, közösségépítés, tehetséggondozás.

Kalazancius szellemében támaszt nyújtunk a leginkább rászorulóknak, szociális ösztöndíjjal támogatjuk a nehéz anyagi körülmények között élő hátrányos helyzetű diákokat.

Szeretnénk előmozdítani intézményeinkben a piarista keresztény közösségek létrejöttét és megerősödését, ezért közösségépítő programokat és rendezvényeket támogatunk.

Tehetséggondozó projektek támogatásával pedig ahhoz szeretnénk hozzájárulni, hogy tanulóink kibontakoztathassák és fejleszthessék képességeiket.

Kérjük, támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával piarista küldetés megvalósulását.

Adószámunk: 19013598-1-41

A rendelkezés határideje: 2019. május 20. (hétfő)

A felajánlással kapcsolatos további információk a Piarista Alapítvány oldalán találhatók: https://alapitvany.piarista.hu/1