Támogassa 1%-ával a piarista küldetést!

Adószámunk: 19013598-1-41

Már most nyilatkozna Ügyfélkapun keresztül? Papír alapon rendelkezne 1%-áról? Más szervezetnek ajánlja fel 1%-át, de adományával támogatna minket? 

Adója 1%-át május 22-ig ajánlhatja fel, az idő fogy

A kalazanciusi identitás abban áll, hogy ténylegesen azt akarjuk élni és megvalósítani – hűségesen és kreatívan –, ami Kalazancius karizmatikus elképzelése volt. Ez az egész piarista rend vágya és elköteleződése, és mindazoké, akik felfedeztük – valamely hivatás keretében – azt a hatalmas kincset, amelyet Kalazancius karizmája kínál az egyháznak és a társadalomnak. Rendünk tíz identitáselemet javasolt „közös referenciakeretként az egész rend számára”, hogy rajta keresztül világosan kifejezze piaristaságunkat, az „általunk kínált képzés integrális jellegét”:

1.    A gyerekek és fiatalok központi szerepe
2.    A szegények melletti elköteleződés
3.    Megosztott küldetés
4.    Az evangélium hirdetése
5.    Az egyházhoz tartozás érzése
 
  6.    A család bevonása
  7.    Színvonalas nevelői és lelkipásztori munka
  8.    Kísérés
  9.    A nevelők felkészítése
10.    A társadalom megújítása

Ezt a nevelői szolgálatot segítheti SZJA 1%-ának felajánlásával.

Projektjeink

Támogassa a piarista oktató-nevelő munkát azzal, hogy személyi jövedelemadója civil szervezeteknek felajánlható 1%-áról a Piarista Alapítvány javára rendelkezik.

Adószámunk: 19013598-1-41

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, ezt az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

A rendelkezés határideje: 2023. május 22. 

Rendelkezni a következő módokon lehet:

  • Ügyfélkapuval rendelkezőknek legegyszerűbb az ESZJA online kitöltő program segítségével.

  • Postai úton: a 22EGYSZA jelű nyomtatványon, amelyet lezárt borítékban az adózó állandó lakcíme szerinti illetékes NAV címére kell megküldeni (A NAV címlista a csatolt fájloknál megtalálható). A Piarista Alapítvány adószámával és a Magyar Katolikus Egyház technikai kódjával kitöltött 22EGYSZA nyomtatvány letölthető a csatolt fájloknál az oldal alján. A nyomtatványon a következő mezőket kell pontosan kitölteni:

    • Az adózó azonosító jele

    • Az adózó neve

    • Az adózó postai levelezési címe

Kérjük munkánk segítése érdekében adja meg e-mail címét illetve lakcímét és járuljon hozzá adatai közléséhez a jobb alsó sarokban lévő négyzet bejelölésével.

Köszönjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával hozzájárul a Piarista Alapítvány munkájához.