1%

Már most nyilatkozna Ügyfélkapun keresztül? Papír alapon rendelkezne 1%-áról? Más szervezetnek ajánlja fel 1%-át, de adományával támogatna minket? 

Adója 1%-át május 20-ig ajánlhatja fel, az idő fogy

Projektjeink

Támogassa a piarista oktató-nevelő munkát azzal, hogy személyi jövedelemadója civil szervezeteknek felajánlható 1%-áról a Piarista Alapítvány javára rendelkezik.

Adószámunk: 19013598-1-41

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, ezt az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

A rendelkezés határideje: 2022. május 20. 

Rendelkezni a következő módokon lehet:

  • Ügyfélkapuval rendelkezőknek legegyszerűbb az ESZJA online kitöltő program segítségével.

  • Postai úton: a 21EGYSZA jelű nyomtatványon, amelyet lezárt borítékban az adózó állandó lakcíme szerinti illetékes NAV címére kell megküldeni (A NAV címlista a csatolt fájloknál megtalálható). A Piarista Alapítvány adószámával és a Magyar Katolikus Egyház technikai kódjával kitöltött 21EGYSZA nyomtatvány letölthető a csatolt fájloknál az oldal alján. A nyomtatványon a következő mezőket kell pontosan kitölteni:

    • Az adózó azonosító jele

    • Az adózó neve

    • Az adózó postai levelezési címe

Kérjük munkánk segítése érdekében adja meg e-mail címét illetve lakcímét és járuljon hozzá adatai közléséhez a jobb alsó sarokban lévő négyzet bejelölésével.

Köszönjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával hozzájárul a Piarista Alapítvány munkájához.