Együtt építünk - Indul az őszi adománygyűjtő kampány!

Együtt építünk - Indul az őszi adománygyűjtő kampány!

 

Jól sikerült nyár után kezdődhetett meg az új tanév intézményeinkben. Az Alapítvány támogatóinak köszönhetően a szünidő alatt sok értékes programban segíthettük a diákokat a nyár során. Köszönjük, hogy továbbra is támogathatjuk diákjaink jövőjét, és együtt építhetjük társadalmunk megújítását!

A tanév elején három támogatási formához kérünk segítséget.

Kalazancius ösztöndíj Az egyetemi évek megkezdésében támogasd azokat a piarista öregdiákokat, akik tanulmá­nyilag jól teljesítenek, de szerény anyagi körül­mények között élnek, hogy tanulmányaikat sikeresen elkezdhessék!

Tanárképzési ösztöndíj Támogasd a rátermett tanárszakos öregdiáko­kat, akik elkötelezettek az iskola szellemiségé­nek és hagyományának továbbvitelében, hogy a diploma megszerzése után piarista iskolá­ban kezdhessék meg tanári munkájukat.

Robotika szakkör örökbefogadása A budapesti gimnázium továbbra is szeretne komoly műhelyt fenntartani az érdeklődő diákoknak, ahol szakmai segítséggel kreatív módon kísérletezhetnek, tanulhatnak.

Célunk, hogy három tanárszakos egyetemistát, és tíz nehezebb sorsú egyetemet kezdő öregdiákunkat és az idei tanév robotika szakköreinek megtartását segíthessük.

Támogatásodat átutalással vagy online felületen tudod eljuttatni hozzánk: 

Piarista Alapítvány
Számlaszám: 10700024 70759196 51100005

Közlemény:
Egyetemista ösztöndaíjak esetén: Ösztöndíj
Robotika szakkör esetén: Robotika szakkör

Céges adományozó esetében az adószámot is kérjük feltüntetni.
Online adományozói lehetőség a honlapunkon:

              Adományozok!