Elindult az adventi adománygyűjtő kampány

A „Legyél te is ajándék mások számára!” című adventi kampány a személyes kapcsolatok ápolására, az ajándékozás értékére és a rászoruló piarista diákok megsegítésére hívja fel a figyelmet.

„Az adventi készületben, és különösen karácsonykor arra emlékezünk, hogy Jézus ajándékká lett a számunkra, így mi magunk is ajándékká szeretnénk lenni a többi ember számára. A karácsonyi ajándék ennek az ajándékozásnak a jele.” - Ezzel a felhívással szólítjuk meg azokat, akik idén karácsonykor, illetve a téli időszakban szeretnének tenni valamit barátaikért, szeretteikért, valamint a piarista iskolák rászoruló diákjaiért.

A Piarista Alapítvány minden télen meghirdeti adventi adománygyűjtő kampányát, amely során kifejezett gyűjtést szervez a nyári túrák és a szociálisan rászoruló diákok megtámogatására.

A kampány keretében idén olyan lehetőségekre hívjuk fel a figyelmet, melyek - különösen a koronavírus-járvány miatti korlátozások függvényében - igazán ajándékká tudnak lenni az ajándékozott személy számára:

• Támogasd anyagilag a rászoruló diákok szabadidejét! (Túratámogatás, 15.000 Ft/diák)
  • Kapcsolódj be a sátoraljaújhelyi szegény családok számára indított ágynemű (takaró, meleg pléd, párna, lepedők és ágyneműhuzatok) gyűjtésbe!
  • Adományozz használt laptopot a gödi diákok online tanulásának megsegítésére!
  • Hívd fel egy barátod, volt osztálytársad, tanárod, akivel már rég nem beszéltél!
  • Segíts valakinek, aki tanulmányi gondokkal küzd!
  • Támogasd anyagilag egy rászoruló mindennapjait! (Vass Péter szociális ösztöndíj, 10.000 Ft/hó/diák)

Az adományozással kapcsolatos részletek ide kattintva érhetőek el.