Elindult az őszi adománygyűjtő kampányunk!

Becsöngettek: a tavaszi digitális távtanulás időszaka és a nyári szünet után örömmel mondhatjuk, hogy alapos felkészülést követően hagyományos módon megkezdtük a tanévet az ország összes piarista iskolájában.

Egymásért a járvány idején – tavasszal így tudtunk segíteni

A piarista rend küldetése a szerzetes és világi tanárok munkája mellett kezdettől fogva elkötelezett jóakarók támogatásának köszönhetően valósulhat meg. Szerteágazó oktatási-nevelési tevékenységünkből két, számunkra különösen is fontos ügy támogatását kérjük tőletek. Köszönjük, ha imádságaitokon túl anyagi támogatásotokkal is részt vállaltok a piarista nevelés társadalmat megújító tevékenységében!

Egyetemista ösztöndíjak

Kalazancius ösztöndíj. Támogasd azokat a piarista öregdiákokat, akik megfelelő szellemi, de szerény anyagi tőkével rendelkeznek ahhoz, hogy tanulmányaikat sikeresen elkezdhessékTanárképzési ösztöndíj. Támogasd a tanárszakos egyetemista öregdiákokat, hogy hivatásuk mellett elköteleződve piarista iskolában kezdhessék majd meg tanári munkájukat!

Sátoraljaújhelyi mentorprogram – Csillogó Szemek

Csillogó Szemek mentorprogram. Támogasd a sátoraljaújhelyi hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű középiskolás lányok mentorprogramját, hogy segíthessük őket tanulmányaik minél sikeresebb elvégzésében, életpályájuk és jövőjük biztosabb tervezésében!

A tanév elején most ehhez a két projekthez kérjük támogatásotokat. Tisztában vagyunk azzal, hogy a járványidőszak sokunknak jelent nehézséget, ezért különösen hálásak vagyunk mindazoknak, akik lehetőségeikhez mérten támogatni tudják a piarista küldetést.

Támogatásodat átutalással, vagy online felületen tudod eljuttatni hozzánk:

Piarista Alapítvány 10700024 70759196 51100005

Közlemény:

Sátoraljaújhelyi mentorprogram esetén: Mentor

Egyetemista ösztöndíj esetén: Ösztöndíj

Kérjük, hogy a céges adományozók az adószámot is tüntessék fel.

Online adományozói felület: alapitvany.piarista.hu/adomanyozas