2020 Karácsony - adománygyűjtés

Az adventi készületben, és különösen karácsonykor arra emlékezünk, hogy Jézus ajándékká lett a számunkra, így mi magunk is ajándékká szeretnénk lenni a többi ember számára. A karácsonyi ajándék ennek az ajándékozásnak a jele.

A Piarista Alapítványban mi a szociálisan rászorulók támogatásáért teszünk adventben. Célunk, hogy minél több szükségben levő diákunk juthasson havi szociális támogatáshoz a Vass Péter ösztöndíj keretében, és minél több rászorulót segíthessünk hozzá a nyári túrákon való részvételhez. Ez a mi ajándékunk.

Adományozz használt laptopot a gödi diákok online tanulásának megsegítésére!

Adományaikat átvesszük Budapesten a Tartományfőnökségen (1052 Budapest, Piarista köz 1., +36 1 486 4454), vagy Gödön az iskola titkárságán (2131 Göd, Jávorka u. 18., +36 27 345-167)

Támogasd anyagi hozzájárulásoddal egy rászoruló mindennapjait!

1 diák /hó 10 000 Ft - Vass Péter szociális ösztöndíj

Támogasd anyagi hozzájárulásoddal a nehezebb anyagi körülményekkel bíró diákokat!

1 diák 15 000 Ft – Túratámogatás

Adományozz ágyneműt* (takaró, meleg pléd, párna, lepedő) a sátoraljaújhelyi szegény családok számára!

Segítsünk, hogy senki álmát ne törje össze a hideg!

A sátoraljaújhelyi piarista jelenlét kapcsolati körébe tartozó szegény családok és gyermekeik számára ágyneműt (takaró, meleg pléd, párna, lepedők és ágyneműhuzatok) gyűjtünk.

Örömmel fogadunk minden nyíltszívű hozzájárulást.

E-mailben: adomany@ujhely.piarista.hu, vagy Messengeren a Sátoraljaújhelyi Piarista Jelenlét Facebook-oldalán keresztül tud velünk kapcsolatba lépni.

Köszönjük a támogatást, köszönjük a szegényekre és elesettekre való nagyszívű gondolást, minden jó kívánságot és imát!

Piarista Alapítvány

Számlaszám: 10700024 70759196 51100005

Közlemény: „2020 Karácsony”

Céges adományozó esetében az adószámot is kérjük feltüntetni.

Online adományozási lehetőség

Azon támogatóinkat, akik 10.000 Ft-tal, vagy nagyobb összeggel támogatnak bennünket, az Emmausz – Piarista evangéliumos könyv 2021-es kiadásával ajándékozzuk meg.

A kiadványokat 2021. január első felében postázzuk. Kérjük, hogy pontosan tüntessék fel a postacímet.