Adventi kampány 2019

Adományozás ►1% felajánlás

Karácsony közeledtével szeretnénk azokra a diákjainkra gondolni, akiknek szociális hátrányokból fakadó nehézségeik vannak.

Alábbi rendszeres projektjeinkhez kérjük ismét segítségedet, hogy támogatásoddal a rászoruló diákoknak és családjaiknak javára lehessünk az elkövetkezendő évben. 

 

Túratámogatás

Több mint 10 éve segítjük a piarista intézmények nevelői munkáját a nyári túrák anyagi támogatásával, a hátrányos helyzetű diákok részvételéhez hozzájárulva.

Sátoraljaújhelyi tanoda

Támogatjuk tanodánk működését, melynek célja, hogy csökkentse a tanulók szociális hátrányból fakadó nehézségeit, segítse iskolai előmenetelüket, növelje sikerességüket, segítő környezetben gazdag módszertannal pozitív tanulási élményben részesítve őket.

Vass Péter szociális ösztöndíj

A 2014/15-ös tanévben indult ösztöndíjprogram keretében évente 20-25 diákot támogatunk a tanév során havi tízezer forinttal. Az ösztöndíjat a piarista intézmények ajánlása alapján ítéli meg a kuratórium rászoruló, igyekvő diákoknak. 

 

 

Megvalósult projektek

Kapcsolódó hírek

Köszönjük! - Lezárult az adventi kampány

Kedves Öregdiákjaink, Szülők, Támogatóink!

Január 31.-én zárult adventi kampányunk. Hálásan köszönjük a beérkezett adományokat. 4,5 millió forint gyűlt össze az Önök jó voltából.