Támogassa 1%-ával a piarista küldetést!

A Piarista Alapítványt azért hoztuk létre, hogy segítsük és támogassuk a piarista intézményeket küldetésük megvalósításában, a nevelés általi evangelizálásban. Ennek érdekében elősegítjük az intézményi és tartományi szintű projektek megvalósulását, ezek finanszírozásához forrásszervezési tevékenységet végzünk. A piarista küldetés minél tágabb megismertetése érdekében szemléletformáló kampányokat indítunk és kapcsolatokat építünk öregdiákjainkkal, valamint a piarista küldetés iránt érdeklődőkkel.

 

Miben segíthet nekünk?

 

Több, mint 1000 diák
támogatása

40 nyári túra
támogatása

Öregdiákjaink
támogatása

Szociális ösztöndíjak
diákjainknak

 

Projektjeink

 

Már most nyilatkozna Ügyfélkapun keresztül? Papír alapon rendelkezne 1%-áról? Más szervezetnek ajánlja fel 1%-át, de adományával támogatna minket? 

 

Követni a Rendalapítót, ezt szeretnénk megvalósítani az alapítványi projektjeinkkel és működéssel. „Rómában megtaláltam, hogyan szolgálhatom legjobban Istent: e szegény gyerekek segítése által, és nem is hagyom ezt el semmiért a világon.” - mondta Kalazanci Szent József. Az ő idejében innovatív és bátor kezdeményezés volt, belépni a gyermekek, különösen a szegény gyermek helyzetébe. Közösen szeretnénk az ő érzényekenységével megtalálni a mai kor gyermekeinek a szükségleteire a választ, amelyek az Örömhírt magukba hordozzák.

Kérjük, hogy...

Támogassa a piarista oktató-nevelő munkát azzal, hogy személyi jövedelemadója civil szervezeteknek felajánlható 1%-áról a Piarista Alapítvány javára rendelkezik.

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, ezt az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

A rendelkezés határideje: 2024. május 21. 

Rendelkezni a következő módokon lehet:

  • Ügyfélkapuval rendelkezőknek legegyszerűbb az ESZJA online kitöltő program segítségével.

  • Postai úton: a 23EGYSZA jelű nyomtatványon, amelyet lezárt borítékban az adózó állandó lakcíme szerinti illetékes NAV címére kell megküldeni (A NAV címlista a csatolt fájloknál megtalálható). A Piarista Alapítvány adószámával és a Magyar Katolikus Egyház technikai kódjával kitöltött 23EGYSZA nyomtatvány letölthető a csatolt fájloknál az oldal alján. A nyomtatványon a következő mezőket kell pontosan kitölteni:

    • Az adózó azonosító jele

    • Az adózó neve

    • Az adózó postai levelezési címe

Kérjük munkánk segítése érdekében adja meg e-mail címét illetve lakcímét és járuljon hozzá adatai közléséhez a jobb alsó sarokban lévő négyzet bejelölésével.

Köszönjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával hozzájárul a Piarista Alapítvány munkájához.

 

Kérdés esetén keressen bizalommal