Túratámogatás

Adományozás ►1% felajánlás

A Piarista Alapítvány több mint 10 éve támogatja a piarista intézmények nevelői munkáját a nyári túrák anyagi támogatásával. Legyen szó akár gyalogtúráról, evezős túráról, kerékpáros túráról vagy vitorlás táborról, a táborozásnak és túrázásnak valamennyi piarista intézményben nagy hagyománya van.

A piarista iskolák bármelyik tanára adhat be pályázatot az általa szervezett túra/túrák, táborok támogatására az intézményvezetőn keresztül.

 

Minden év áprilisában kerül kiírásra a pályázati felhívás, melyre a rendelkezésre bocsájtott űrlappal lehet pályázni.

 

A pályázat keretösszege 1 400 000 Ft. 

 

Kérjük, amennyiben támogatni szeretné a piarista túrák, táborok szervezését, az utalás vagy csekk közlemény rovatába a következőt írja: TÚRA

Aktuális gyűjtések

Kapcsolódó hírek

Hajrá piarista túrák, táborok!

A kuratórium ismét döntött a nyári piarista túrák, táborok támogatásáról.

A 2022-ben felajánlott SZJA 1 százalékok felhasználása

Köszönjük, hogy 2022-ben is ilyen sokan ajánlották fel adójuk1%-át a Piarista Alapítvány javára! A befolyt összegből a képen látható célokat támogatjuk.

Piarista egyetemisták a Dunaszigeten

A Kalazancius Mozgalomba tartozó egyik egyetemista csoport 14 fő részvételével Dunaszigeten töltötte 5 napos nyári táborát júliusban.

Itt a nyár, kezdődnek a túrák, táborok!

Gyalog vagy két keréken, evezővel vagy vitorlával a piarista diákok egész biztosan túráznak és táboroznak a nyári szünidő alatt. Ebben segíti őket több mint egy évtizede a Piarista Alapítvány az anyagi keretek megteremtésével.

Elindult az adventi adománygyűjtő kampány

A „Legyél te is ajándék mások számára!” című adventi kampány a személyes kapcsolatok ápolására, az ajándékozás értékére és a rászoruló piarista diákok megsegítésére hívja fel a figyelmet.

Napközis tábor a kecskeméti alsósoknak

A túrapályázat által támogatott kecskeméti napközis táborban sok programon, tevékenységben vehettek részt az alsós gyerekek. Eltölthettek egy napot a Ferkó tanyán.

Kerékpárral az Őrségben

Nagy örömmel kerekedtünk fel kerékpárunkkal és csomagunkkal, hogy kezdetét vehesse a budapesti 8.b osztály utolsó közös programja az év végén.

Bosznia testközelből

A szegedi gimnázium 10.b-sei osztályfőnökükkel és egy öregdiák önkéntessel július 14-17. között Szarajevóban tettek tanulmányi kirándulást.

Óváriak a Börzsönyben

2019. június 24-30. között idén először vettünk részt diákjainkkal az „Erdei vándortábor” programon.

Nyári élménybeszámolók Vácról

A Piarista Alapítvány 2018-ban 230 000 Ft-tal támogatta a váci piarista iskola nyári túráit, így összesen 6 túra megvalósulásához járulhattunk hozzá: három kerékpártúra, egy cserkésztábor, egy bala

Oldalak