Túratámogatás

Adományozás ►1% felajánlás

Márciussal megérkezett a tavasz, a tavasszal, pedig a kirándulások időszaka is. A tartomány legtöbb diákjának szeretnénk megadni a felejthetetlen kirándulásokban gazdag nyári élményeket. A Piarista Alapítvány több, mint 10 éve segíti a piarista intézmények nevelői munkáját a nyári túrák anyagi támogatásával. Legyen szó akár gyalog-, evezős,  kerékpáros túráról vagy vitorlás táborról, mindegyiknek nagy hagyománya van az intézményeinkben. Szeretnénk, hogy fiataljaink ápolják ezt hagyományt, kreatív hűséggel tekintsenek a teremtett világunkra, és megőrzéséért és gondozásáért együtt, közösségben vállaljanak érte felelőséget.

A piarista intézmények tanárai jogusultak pályázni a túráik, kirándulásaik támogatásra az intézményvezető(kö)n keresztül.

Minden év áprilisában kerül kiírásra a pályázati felhívás, amelyre a rendelkezésre bocsájtott űrlappal lehet pályázni. Ezzel kapcsolatosan az Alapítvány értesíti az intézményvezetőket.

• A pályázat keretösszege: 8.000.000 Ft

Kérjük, amennyiben támogatni szeretné a piarista túrák, táborok szervezését, az utalás vagy csekk közlemény rovatába a következőt írja: TÚRA

Aktuális gyűjtések