Napközis tábor a kecskeméti alsósoknak

A túrapályázat által támogatott kecskeméti napközis táborban sok programon, tevékenységben vehettek részt az alsós gyerekek. Eltölthettek egy napot a Ferkó tanyán. Vadasparkban tettek látogatást. Az Arborétumban tölthettek egy játékkal gazdag napot. A kerekegyházi Kalandparkban tehették próbára probléma megoldó képességüket. Sportversenyekben mérhették össze ügyességüket. A Malom Moziban pedig egy rajzfilmet tekinthettek meg.

A megszervezett programokhoz eszközöket vásárolhattunk a támogatás jóvoltából. Beszerezhettünk pikniktakarókat, kreatív eszközöket, hangszereket, kiegészíthettük a programok árait ebből az összegből és támogatást is tudtunk adni tanulóinknak. Ez a támogatás lehetőséget nyújtott a nehezebb anyagi háttérrel rendelkező családok számára is, hogy gyermekeik értékes, igényes programokon vehessenek részt.

A gyermekeket kísérő pedagógusok pedig láthatták a gyerekeket tanórán kívüli időben. Volt idő beszélgetésekre, szabadabb játékokra, ismerkedni. A gyerekek más osztályba járó társaikat is jobban megismerhették, fejlődtek szociális készségeik, kreativitásuk.