Egyetemista ösztöndíj

Adományozás ►1% felajánlás

A Piarista Alapítvány adománygyűjtő akciót hirdet, hogy minél több egyetemet kezdő piarista öregdiák részesülhessen ösztöndíjban, és így tanulmányait zavartalanul végezhesse. A Diákszövetséggel közösen szervezett gyűjtésben kérjük, hogy anyagi lehetőségeidhez mértem támogasd a továbbtanulásban piarista diáktársaidat, akik megfelelő szellemi, de csekélyebb anyagi tőkével rendelkeznek ahhoz, hogy tanulmányaikat sikeresen elkezdjék.
Ez egyrészt szociális alapú, tanulmányi ösztöndíjmásrészt segíteni szeretné néhány elkötelezett, tanárszakos piarista öregdiákot, hogy piarista intézményben kezdje gyakorolni hivatását!

Eddig támogatottak:

• 2019/20-as tanévben 10 diák, és tanérképzésben 2 diák
  • 2018/19-es tanévben   7 diák, és tanérképzésben 3 diák
  • 2017/18-as tanévben 12 diák

Támogatásodat az online adományozási felületen vagy átutalással tudod eljuttatni hozzánk:

Kedvezményezett: Piarista Alapítvány
Számlaszám: 10700024 70759196 51100005