Megvalósult projektek | Piarista Alapítvány

Megvalósult projektek

Gyűjtés a Tanoda javára

A budapesti Piarista Gimnázium idén májusban gyűjtést rendezett a sátoraljaújhelyi Piarista Tanoda javára. A gyűjtés célja, hogy a tanodába kifejezetten diákhasználatra kialakított multifunkciós barkácsgépeket szerezzünk be, amellyel a diákok manuális készségeiket tudják fejleszteni.

A gyűjtés eredménye 508 000 Ft volt, melyből 3 db barkácsgépet tudtunk beszerezni. A gépeket átadtuk Szabó László atyának, így hamarosan megkezdhetik a tanulást a tanoda diákjai.

Ezúton is köszönjük nagylelkű adományaikat!

Teljes tartalom megtekintése

Egyetemista ösztöndíj

A Piarista Alapítvány adománygyűjtő akciót hirdet, hogy minél több egyetemet kezdő piarista öregdiák részesülhessen ösztöndíjban, és így tanulmányait zavartalanul végezhesse. A Diákszövetséggel közösen szervezett gyűjtésben kérjük, hogy anyagi lehetőségeidhez mértem támogasd a továbbtanulásban piarista diáktársaidat, akik megfelelő szellemi, de csekélyebb anyagi tőkével rendelkeznek ahhoz, hogy tanulmányaikat sikeresen elkezdjék.
    Ez egyrészt szociális alapú, tanulmányi ösztöndíj, másrészt segíteni szeretné néhány elkötelezett, tanár szakos piarista öregdiákot, hogy piarista intézményben kezdje gyakorolni hivatását!

Teljes tartalom megtekintése